Kedves Kollégák!

Az immár 24. Gasztroenterológiai Tanfolyam 2024. január 31-én és február 1-én online, 2024. február 2-án és 3-án a budapesti Radisson Blu Béke szállodában kerül megrendezésre. A hagyományokhoz híven ez alkalommal is az emésztőrendszer betegségeinek legújabb ismeretei kerülnek előtérbe, naprakész felkészültséggel és igényességgel.

A hazai gasztroenterológiai közélet jeleseit nyertük meg a témák összefoglalására. A tudományos ülés az eddigiekhez hasonlóan a legújabb ismereteket kínálja az alapellátásban, az emésztőrendszeri betegségekkel foglalkozó szakellátásban dolgozó kollégáknak, a szakorvosjelölteknek, és az egyetemi doktori iskola hallgatóinak egyaránt. Bízunk abban, hogy a tanfolyam előadásait a korábbi évekhez hasonlóan valamennyi részvevő tanulságosnak ítéli majd és az ismereteket a mindennapi gyakorlatban hasznosítani tudja.

Az emésztőrendszeri betegségek különböző kérdései iránti fokozott figyelem nemcsak a betegségben szenvedők növekvő száma, hanem a szakadatlanul bővülő ismeretek, új megközelítési módok, változó szakmai előírások miatt is indokolt.

A rendezvény előtti napon, csütörtökön online prezentáció formájában további értékes előadásokat teszünk elérhetővé a regisztrált felhasználók számára.

Tisztelettel hívjuk és várjuk a 24. Gasztroenterológiai Továbbképző Tanfolyamra és őszintén reméljük, hogy a rendezvény valamennyiünket sok tanulsággal és élménnyel gazdagít.

Prof. Dr. Tulassay Zsolt
akadémikus

Bővebb információ: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GTK24/Bekoszonto