Kedves Kollégák!
A hazai gasztroenterológiai közélet jelentős eseményére az egyetemek és a tudományos fórumok által támogatott gasztroenterológiai továbbképző tanfolyamra 2020. január 31.-én és február 1-jén fog sor kerülni Budapesten, a Kempinsky Hotel Corvinusban.
Jubileumi kongresszusra készülünk, hiszen ez lesz a 20. alkalom, amikor az emésztőrendszer betegségeinek legújabb ismereteit továbbképző tanfolyam keretében tárjuk a hallgatók elé.
A kerek évforduló azzal a felelősséggel is jár, hogy a naprakész adatokat az eddigieket meghaladó felkészültséggel, igényességgel foglaljuk össze. Ez alkalommal is a hazai gasztoenterológiai közélet jeleseit nyertük meg a témák összefoglalására.
A tudományos ülés az eddigiekhez hasonlóan a legújabb ismereteket kínálja az alapellátásban, az emésztőrendszeri betegségekkel foglalkozó szakellátásban dolgozó kollégáknak, a szakorvosjelölteknek, és az egyetemi doktori iskola hallgatóinak egyaránt.
Bízunk abban, hogy a tanfolyam előadásait a korábbi évekhez hasonlóan valamennyi részvevő tanulságosnak ítéli majd és az ismereteket a mindennapi gyakorlatban hasznosítani tudja.

Az emésztőrendszeri betegségek különböző kérdései iránti fokozott figyelem nemcsak a betegségben szenvedők növekvő száma, hanem a szakadatlanul bővülő ismeretek, új megközelítési módok, változó szakmai előírások miatt is indokolt.

Tisztelettel hívjuk és várjuk a jubileumi, 20. Gasztroenterológiai Továbbképző Tanfolyamra és őszintén reméljük, hogy a rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan valamennyiünket sok tanulsággal és élménnyel gazdagít.

20. Gasztroenterológiai Tanfolyam
2020. január 31.- február 1.
Budapest, Kempinsky Hotel Corvinus

Tisztelettel
Tulassay Zsolt
akadémikus

A rendezvény honlapja: https://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/GTK20/Bekoszonto