ENDOSZKÓPOS, GASZTROENTEROLÓGUS ÁLLÁSLEHETŐSÉG A PANKREÁSZ BETEGSÉGEK INTÉZETÉBEN

A Semmelweis Egyetem dinamikusan fejlődő Pankreász Betegségek Intézete gasztroenterológus szakorvost keres teljes munkaidőre. A munkakör a pályazatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A munkavégzés helye: 1083 Budapest Tömő utca 25-29. Intézetünkben immár több mint egy éve kezdődött meg a hasnyálmirigy betegségek komplex multidiszciplináris ellátása. Tercier és regionális ellátást nyújtó intézetünkben 30 ágyas fekvő osztályon, 8 ágyas kúraszerű részlegen, illetve egy nagyforgalmú szakrendelésen és endoszkópián jelentős számú komplikált lefolyású hasnyálmirigy gyulladásos (évi 600-700 beteg) illetve daganatos beteget (évi 300 beteg) látunk el. Ezen betegek konzervatív és onkológiai kezelése mellett igen nagy szerepet kap az endoszkópos diagnosztika és kezelés, valamint a minimál invazív beavatkozások.
Intézetünkben a nagyszámú rutin pankreász és epeúti diagnosztika mellett számos speciális beavatkozás is történik, havi 2-3 alkalommal letokolt nekrózis drenálálása EUH vezérelt LAMS beültetéssel és direkt endoszkópos nekrozektómiával. EUH vezérelte biliodigesztív anasztomózisok kialakítása és nemrégiben történt meg hazánkban a legelső EUH vezérelt ethanolos abláció inzulinoma miatt.
A munkakör betöltéséhez elsősorban gasztroenterológiai szakvizsgával és tapasztalattal rendelkező kollégákat várunk.
Kiemelt fontosságú a jelentkező endoszkópos gyakorlata vagy ez irányú kiemelt érdeklődése és elkötelezettsége, mivel elsősorban endoszkópos ultrahang diagnosztikai eljárások és endoszkópos epeúti beavatkozások kapacitás növelése érdekében keresünk új kollégát.
Érdeklődés esetén kérjük az alábbi email címeken jelentkezzen: hegyi2009@gmail.com és dr.eross.balint@gmail.com

PROF. DR. HEGYI PÉTER
igazgató

DR. ERŐSS BÁLINT
igazgatóhelyettes

SEMMELWEIS EGYETEM
Pankreász Betegségek Intézete
+36 30 016 4748

Álláslehetőség a Pankreász Betegségek Intézetében