Kedves Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait a Gastro Update idei rendezvényére online formában, melynek időpontja 2023. március 17-19.

Véleményünk szerint ez a rendezvény továbbra is hiánypótló és kiemelkedő képzési potenciállal rendelkezik egyrészt amiatt, mert a nemzetközi szakirodalom precíz, évről évre történő utánkövetése elengedhetetlen a modern orvostudomány magasszintű műveléséhez, másrészt pedig ezen eredmények interdiszciplináris megvitatása a téma kiemelkedő hazai és nemzetközi szintű szakembereivel elősegítheti az új kutatási eredmények gyakorlatba történő átültetését is, beszédet kezdeményezve a belgyógyászok, a gasztroenterológusok, a sebészek, a radiológusok, a patológusok, az onkológusok és az intervenciós endoszkóposok között.

A konferencia teljes tudásbázisának, az előadások video- és dia anyagának az internetes oktatási felületen való megjelenítésén kívül továbbra is célunk a konferencia szellemiségét mindenki számára hozzáférhetővé tenni, ily módon is biztosítva a legfrissebb nemzetközi kutatási eredmények lehető legszélesebb körben történő disszeminációját.

Ebben az évben először a Gastro Update történetében hybrid konferenciát tervezünk, melynek során az előadásokat és a vitát online streameljük. Így lehetőséget biztosítva a meghívott 45 fős előadóink mellett a kollégák online bekapcsolódását a rendezvényen.

REGISZTRÁCIÓ
LETÖLTÖM A PROGRAMOT
Továbbképzési pontérték
PTE ÁOK/2023.I./00200
Orvosok: 38 pont
Szakdolgozók: 16 pont

Várjuk Önöket sok szeretettel!

A szervezőbizottság nevében üdvözlettel:
Dr. med. habil. Madácsy László

Kongresszussal kapcsolatos információ:

Timeless Event Kft.
E-mail: gastroupdate@timelessevent.hu

Tihanyi Barbara
Tel.: +36 20 419 8988
E-mail: barbara.tihanyi@timelessevent.hu

Mezei Patrícia
Tel.: +36 20 995 7813
E-mail: patricia@timelessevent.hu