Tisztelt Kollégák!

Sok szeretettel meghívjuk Önöket a 2019. november 15-én megrendezésre kerülő II. Nyelőcsőrák Napra, amelynek részletes programját a mellékelt meghívó tartalmazza.

Az esemény során külföldi szakértők segítségével kaphatnak átfogó képet a nyelőcsőrák megelőzésével, diagnosztizálásával és kezelésével kapcsolatban. Ezen felül szeretnénk felhívni a figyelmet a betegség multidiszciplináris megközelítésének fontosságára, azért pathológiai, gasztroenterológiai, endoszkópos, sebészeti, onkológiai valamint palliatív vonatkozásokról is mind szót ejtünk. Az előadásokat követően minden esetben lehetőség lesz a felmerülő kérdések megvitatására.

A rendezvény záró akkordjaként egy kerekasztal beszélgetés során, magyar nyelven vitathatjuk meg elképzeléseinket a nyelőcsőrák ellátásának jövőjét illetően és oszthatjuk meg eddigi tapasztalatainkat a betegellátás korszerűsítése érdekében.

Tartsanak velünk Önök is és vegyenek részt egy folyamatosan fejlődő, összetartó, innovatív munkacsoport tevékenységében.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, medikusokat, PhD hallgatókat, szakorvosokat és szakorvosjelölteket egyaránt.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2019. november 8-ig jelezzék számunkra a pr@tm-centre.org e-mail címen.

Megtisztelő részvételükben bízva:

Erőss Bálint
gasztroenterológus, felső tápcsatornai kutatásvezető
PTE ÁOK TMK

További részletes információ:
+36308874028
eross.balint@pte.hu

Kapcsolódó mellékletek: