Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekció 25. Jubileumi Tudományos Ülése és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház II. Belgyógyászati Osztály, Gasztroenterológia Továbbképző Tanfolyama

IBD Iskola jelentkezés

Kedves Kollégák!

Folytatva régi hagyományunkat az idén is megszervezzük az úgynevezett IBD iskolát. Ezen a képzésen 20 fiatal kollégát szeretnénk ”kiképezni” a gyulladásos bélbetegségek diagnosztikájával és kezelésével kapcsolatos aktuális tudnivalókról.

A képzést a Colon Szekció 25. Jubileumi Tudományos Üléshez kapcsoltan, 2021. szeptember 9-ére tervezzük, melyet Hajdúszoboszlón, a Hotel Délibábban fogunk megtartani. Az iskolába bejutó kollégák hivatalosak lesznek a Colon Szekció ülésére is. A mindkét rendezvényt érintő szponzorációt alapítványunk biztosítja.

Mivel szeretnénk, ha tényleg érdeklődő, fiatal, szakvizsga előtt álló, nem biológiai terápiás centrumban dolgozó kollégák jelentkeznének, ezért az ingyenes képzéshez korábban már kidolgoztunk egy pontszerző rendszert, az idén is ennek alapján döntünk a résztvevőkről.

3 pont – esetbeküldés/prezentáció – Az eseteket 6-8 diás prezentáció formájában várjuk. Nem kell nagyon cifrának lennie; nem kell, hogy sikersztori legyen, de az se baj ha az. Jó, ha van benne egy olyan probléma, amit meg lehet beszélni (pl. műtét vagy konzervatív kezelés, gyógyszermellékhatás kialakulása, nehezen reagáló beteg, várandós, stb.).

2 pont – MGT Colon szekció tag – honlapunkon lehet jelentkezni: http://www.mgtcolon.hu/regisztracio.php

2 pont – 30 év alatti

1 pont – 40 év alatti

1 pont – nem szakorvos

1 pont – nem biológiai terápiás centrumban dolgozó
Az első 20 legtöbb pontot gyűjtő kolléga kerül be a képzésbe és a konferenciára.

A bemutatandó esetet a colonszekcio@gmail.com e-mail cimre kérjük beküldeni

A találkozás reményében, a szervező Colon Szekció nevében:
Dr. Miheller Pál

Oszd meg ismerőseiddel ezt az oldalt

Go to Top